Testimoniale

Home / Testimoniale
 • Oxana
  - Rîșcani

  În primul rând vă mulţumim pentru colaborare. Profesionalismul întregii echipe ne-a surpins într-un mod foarte plăcut pe tot parcusul procesului – de la vânzare până la montare. Având în vedere că nu aveam timp să stăm după muncitori am apreciat foarte mult faptul că echipa de montare şi-a respectat cu stricteţe termenele de execuţie! Am recomandat şi recomandăm în continuare tuturor cunoscuţilor echipa Rimobel. Va mulţumim încă o dată!

 • Denis Bujnița
  - Chișinău

  Când am planificat să schimbăm bucătăria, am vrut să facem totul de la zero. Desigur, avem întrebări: Cum ar trebui localizate prizele, care fațadă este mai bună? Unde vor fi depozitate vase grele,cum sa nu gresim cu alegerea producatorului… Nu am avut un proiect de design la apartament, așa că am decis să apelam la serviciile unui măsurător de la Rimobel. Cu un specialist, am planificat aspectul, determinat locația prizelor și a întrerupătoarelor. Ca urmare, reparația și fabricarea bucătăriei a durat puțin peste o lună.
  Va multumesc pentru suportul acordat si implicarea designerilor pentru a gasi ceea ce cautam. Ati identificat exact ceea ce doream si astfel am facut cea mai buna alegere! Mult succes in continuare!

 • Artur și Liuba Crîjanovschi
  - Taraclia

  Bună ziua, Mulţumim din suflet pentru bucătărioara cea frumoasă! 🙂 În mod special, mulţumim, Cătălina! 🙂 De asemenea, multe aprecieri echipei care a venit să monteze. Sărbători fericite!