Servicii

Home / Servicii

Fabricăm mobilier pe comandă pentru bucătărie şi transformăm spaţiile combinând în cantităţi ideale design, culoare şi utilitate.

CONSULTANȚĂ & DESIGN

Avem o echipa tânără, creativă şi talentată de designeri, arhitecţi şi proiectanţi, care te vor ajuta să transformi în realitate proiectul la care visezi pentru bucătăria ta. Trebuie doar să ne spui cum vrei să arate, iar noi îți vom propune cele mai bune soluții, astfel încât să te bucuri mulți ani de noua ta bucătărie.

MONTAJ

Pe lângă executarea efectivă a pieselor de mobilier, montajul şi transportul mobilierului sunt o grijă de care poţi uita dacă ai ales să colaborezi cu noi. Echipajul Fronte care va veni să facă livrarea mobilei pe comandă, va face în aceeaşi zi şi montajul mobilerului.

SERVICII POST-VÂNZARE & SERVICE GRATUIT

După o perioadă de timp de la montaj, timp în care toate componentele „se aşază”, este posibil să fie necesare câteva reglaje uşoare. Acest proces este complet normal şi de aceea este gratuit timp de 1 an. Este nevoie de un simplu telefon, iar echipa Fronte va veni să facă toate reglajele necesare pentru mobilă pe comandă din apartamentul tău.